Masthead header

Trash the Dress -kuvaukset

Ainakin yksi näistä kuvista saattaa olla tuleville morsiamille melko rankkaa katsottavaa… Kun pidin häämessuilla esitelmää Trash the Dress -kuvauksista ja näytin kuvia siitä, kuinka hääpukuja kirjaimellisesti tuhottiin, niin yleisön joukossa oli todella paljon pelästyneen ja hätääntyneen näköisiä ilmeitä, sillä kuka tulevaa hääpäiväänsä suunnitellessa haluaisi nähdä hääpukujen tuhoutuvan??!! :) Mutta ei huolta, sillä Trash the Dress -kuvauksissa ei tarvitse tuhota hääpukua, vaikkakin se on kyllä mahdollista, jos morsian niin toivoo. Näiden kuvausten tarkoituksena on ottaa kaikki irti hääpuvusta upeiden kuvien muodossa, ja samalla tarjota morsiamelle unohtumaton kuvauselämys – missä ikinä kuvat sitten otetaankaan.


 

Marjasirkka Lehtonen - September 10, 2011 - 6:59 pm

Trash the Dress-kuvaukset on kyllä hauska keksintö, oon kovasti pohtinut mitä omalle puvulle tekisi… tämä ei olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto ;).

Arkistojen kätköistä – osa 2. » Hääblogi | Valokuvaaja Janne Miettinen - May 10, 2013 - 1:56 pm

[…] sitten. Tässä sarjan toisessa osassa on useampikin merellinen hääkuva, joista ensimmäinen on Trash the Dress tyylinen kuva, joka on otettu Espoon rannoilla. Sarjan kolmas ja viimeinen osa tulee nähtäville […]

S e u r a a   b l o g i a