Masthead header

Vedenalaisia kuvia

Aivan aluksi mainittakoon, että kuvissa oleva henkilö EI ole “oikea” morsian! :)  Hän on hyvä ystäväni Anu, joka on personal trainer- yrittäjä ja jolla on tanssiryhmän vetäjänä tanssitaustaa.

Innostuin veden alla tehtävistä kuvauksista noin viikko sitten, enkä sen jälkeen saanut ajatusta pois päästäni. Soitinkin heti seuraavana päivänä Hanna Koskiselle Stilissimaan. Hanna ystävällisesti lainasi käyttööni pari juhlapukua, joita sitten käytettiin näissä kuvauksissa. Suurkiitos Hannalle vielä kerran pukujen lainasta!

Itse kuvaukset olivat todella haastavat.  Kameran ja salamalaitteiden tuominen veden lähelle ei ikinä ole kovin yksinkertainen asia, mutta nyt mentiin kokonaan veden alle, joten voitte vain kuvitella miten erilaista kuvaaminen siellä on.  Kuvanlaatu on myös aina koetuksella, kun kameran ja kuvattavan kohteen välillä on useampi metri vettä. Kun suurimmat tekniset esteet oli ylitetty, pääsimme vihdoin ottamaan kuvia.  Anu oli todella elementissään veden alla ja tavoitteet kuvien suhteen toteutuivat hienosti. Ja hauskaa oli! :)

Uskoakseni Suomessa ei ole aikaisemmin tehty mitään vastaavaa, enkä tiedä tehdäänkö ihan hetkeen uudestaan mitään vastaavaa. Kuvat on otettu pikemminkin inspiraation lähteeksi ja uusien mahdollisuuksien kokeilemiseksi, mutta jos joku on niin hurjapää, että haluaa itsestään (ja ehkä myös sulhasesta) tällaisia kuvia, niin olen avoinna kaikille ideoille!

Maaria - July 31, 2012 - 11:24 am

Suomen Huippumalli Haussa- kilpailussa vuonna 2010 tehtiin vedenalainen jäätelömainos. Ei todellakaan ole helppoa poseerata veden alla, pointsit Anulle!

S e u r a a   b l o g i a