Masthead header

Janne Miettinen

1. Kuvaustyyli

Tyylini kuvata häitä on dokumentaarinen. Se tarkoittaa sitä, että kuvaan hetket sellaisenaan kuin ne tapahtuvat. En puutu hääpäivän kulkuun, vaan tallennan tapahtumat todellisina ja luonnollisina. Kerron teidän hääpäivänne tarinan tyylikkäiden ja kauniiden kuvien välityksellä. Ajatelkaa sitä tilannetta vuosien päästä, jossa pystytte eläytymään uudestaan hääpäivän tunnelmaan sekä palauttamaan mieleenne kaikki ne tunteet, joita juuri hääpäivänä tunsitte! Ottamani valokuvat ovat vahvoja, ne sisältävät isoja sekä pieniä tarinoita, ja ne on otettu juuri teidän hääpäivästänne.

Ei ole olemassa kahta samanlaista hääpäivää, joten otan jokaisen hääkuvauskerran vastaan yksilöllisenä haasteena. Nautin työstäni ja se myös välittyy katsojalle kuvien kautta. WPJA:n (Wedding Photojournalistic Association) pitkäaikaisena jäsenenä olleena noudatan korkeita vaatimuksia koskien kuvien laatua sekä työetiikkaa. Teen kaikkeni varmistaakseni sen, että saatte itsellenne parhaat mahdolliset hääkuvat.

Vielä lopuksi kerrottakoon vielä se, että nautin häiden kuvaamisesta todella paljon! Kun varaatte minut kuvaajaksenne, niin sen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia mistään kuvaukseen liittyvästä asiasta ja voitte olla hääpäivänä rauhallisin mielin kuvauksen suhteen.

2. Palkinnot kansainvälisissä ja kansallisissa kilpailuissa

Alla ovat saavutukseni maailman suurimman häävalokuvausjärjestön WPJA:n (Wedding Photojournalistic Association), AG|WPJA:n (Artistic Guild of Wedding Photojournalistic Association) sekä suomalaisten hääkuvauskilpailuiden osalta. Näillä sijoituksilla olen ainoana suomalaisena ja pohjoismaalaisena hääkuvaajana ansainnut Gold Medal Award:in kolme kertaa sekä Blue Medal Award:in kaksi kertaa.

2020:

Vuoden hääkuva 2020: top-10

2018:

WPJA: 2 Diamond Awards
WPJA: Purple Award

Vuoden hääkuva 2018: top-10

2014:

WPJA: 1th Place: Bouquet & Garter
WPJA: 19th Place – Bouquet & Garter

2013:

Vuoden hääkuva: 1. sija

2012:

Vuoden hääkuva: 1. sija sekä kunniamaininta
AG|WPJA: 17th Place: Ceremony
WPJA: 18th Place: Bouquet & Garter

2010:

WPJA: 1st Place – Bouquet & Garter
WPJA: 5th Place – Bouquet & Garter
WPJA: 5th Place – Ceremony

2009:

WPJA: 17th Place – Emotion
Vuoden Morsian: Kunniamaininta

2008:

WPJA: 1st Place – Weather
WPJA: 13th Place – Getting Ready
Suomen parhaat hääkuvat: 1. ja 3. sija

AGWPJA award winning Finland wedding photographer

S e u r a a   b l o g i a