Masthead header

Usein kysyttyä

Tässä osiossa on vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kysymys: “Saammeko kuvista myös mustavalkoisia versioita?”
Vastaus: Dokumentaarisista kuvista suurin osa on värillisiä, mutta mukana on myös mustavalkoisia kuvia. Teen valinnan värillisyyden ja mustavalkoisuuden välillä erikseen jokaisen kuvan kohdalla. Käsitellyistä hääpotreteista saatte aina sekä värilliset että mustavalkoiset versiot.

K: “Häitämme vietetään muualla kuin pääkaupunkiseudulla. Veloitatko matkakuluja?”
V: Pääkaupunkiseudulla vietetyissä häissä matkakulut sisältyvät hintoihin. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella vietetyistä häistä veloitan normaalit matkakulut. Kerron aina tarjouspyynnön yhteydessä matkakulujen summan.

K: “Kuinka nopeasti saamme kuvat itsellemme häiden jälkeen?”
V: Normaali toimitusaikataulu on noin 4-8 viikkoa häistä. Joissain tilanteissa, varausten määrästä riippuen, voi kuvien toimitus kestää tätä kauemmin.

K: “Kuinka kauan hääkuviemme nettigalleria on toiminnassa?”
V: 6kk:n ajan siitä, kun saatte salasanan itsellenne. Muistakaa laittaa kiitoskorttien mukaan nettisivujeni osoite sekä salasana, niin vieraanne pääsevät katselemaan häissänne otettuja kuvia! Gallerian käyttö on helppoa: laita osoitteeksi www.jannemiettinen.fi -> suomenkielinen sivusto -> salasana ‘Asiakasgalleriat’-osiosta löytyvään kohtaan, jolloin pääsee heti nettigalleriaan.

K: “Saammeko teettää kuvistamme paperiversioita ja tauluja ilman eri veloitusta?”
V: Kyllä saatte. Sen jälkeen kun saatte kuvat itsellenne DVD:llä, niin voitte teettää niistä kuvia ihan niin paljon kuin haluatte, ilman mitään rajoituksia.

K: “Tuleeko kuviamme blogiisi tai nettisivuillesi?”
V: Laitan osasta häistä muutamia kuvia nettisivuilleni ja saatan myös tehdä niistä blogimerkinnän hääblogiini.

K: “Millä kameralla kuvaat?”
V: Kuvaan Nikonin ammattitason digikameroilla, ja minulla on myös aina varakamera mukanani vahinkojen varalta. Lisäksi mukanani kulkee helposti liikuteltava valaistuskalusto, jotta saan parhaat mahdolliset kuvat kaikissa olosuhteissa.

 
 
JOS et löytänyt vastausta johonkin mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin kysy minulta sitä sähköpostitse info@jannemiettinen.fi.

S e u r a a   b l o g i a